Verlengd tot en met 1 juni: Online grootouder-kleinkindspel

Dit verlengde Hemelvaart-weekend lanceert Gezinssport Vlaanderen de eerste editie van haar online grootouder-kleinkindspel i.s.m. Das Box. In het spel voeren grootouders en kleinkinderen samen opdrachten uit, elk vanuit 'hun kot'! Er zijn 4 soorten opdrachten: de DOE-opdrachten, de DUO-opdrachten, de DENK-opdrachten en de Uitdagingen.

Locatie

Elsene 1050 Troonstraat 125 Blijf in uw kot

In het spel voeren grootouders en kleinkinderen samen opdrachten uit, elk vanuit 'hun kot'!
Er zijn 4 soorten opdrachten: de DOE-opdrachten, de DUO-opdrachten, de DENK-opdrachten en de Uitdagingen.
De doe-opdrachten zijn actieve en sportieve opdrachten die de grootouders en kleinkinderen elk apart uitvoeren. De duo-opdrachten zijn opdrachten waarbij je doet alsof jullie echt samen zijn en niet apart; daar nemen zowel de grootouders als kleinkinderen een foto van en combineren de 2 beelden tot één gedeelde foto. De denk-opdrachten zijn raadsels die je moet oplossen. En in de uitdagingen daag je elkaar uit natuurlijk!
Je kan het spel spelen van woensdag 20 mei t.e.m. zondag 24 mei. Je speelt wanneer je wilt en kan het spel starten op het tijdstip dat je wilt. Het spel duurt 90 minuten.

Speluitleg en alle praktische informatie vind je op www.gezinssportvlaanderen.be/online_spel_grootouder_kleinkind

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

Je kan het spel spelen van woensdag 20 mei t.e.m. zondag 24 mei. Je speelt wanneer je wilt en kan het spel starten op het tijdstip dat je wilt. Het spel duurt 90 minuten.

www.gezinssportvlaanderen.be/online_spel_grootouder_kleinkind

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten